"Mikä toi levy on eteisessä?" kysyi puolisko tarkoittaessaan aikaansaannostani. Niin, koska kesä on alkamassa, ja koska kesässä on tunnetusti olevinaan niin paljon enemmän aikaa kuin talvessa, päätin lainata koulusta kankaanpainoseulan ja duunailla tässä kesän mittaan kaikkea kivaa painettua. Samalla kuviolla tosin, sillä kyseessä on valotettu seula. Mukavaa oli huomata, että vaikka teen valotettuja seuloja kahden kappaleen vuosivauhdilla, onnistui tälläkin kertaa valotusemulsion levittäminen buenosti ja valotuskin onnistui. Valotusfilmi olisi vain pitänyt olla parempi, tai terävämpi, mutta minkäs teet kun laitteet on mitä on...

Neulottu hame on vihdoin ja viimein valmis, kasattu ja prässätty. Kunhan saan jostain digikameran lainaan näette millaisen hameen neuloo laskutaidoton ihminen.

Virkattu toppi on melkein valmis, olkaimia vailla. Harmikseni huomasin, että sen lisäksi että toppi on hieman liian lyhyt se on myöskin hieman liian leveä. Ajattelin kurittaa toppia kuudenkympin pesussa, mutta langan vyötteessä mainitaan jo kyseinen lämpötila. Joten ehkä minä sitten vain syön enemmän.