23243.jpg
Kuvausalustana puoliskon isoäidin tekemä ryijymatto.

Näettekö tuon keskimmäisen Smartin? Tarvitsin vain sen, jotta pikkuveljen tyttöystävä saisi hapsut koko huiviinsa. Joten miksi mukana on myös neljä kerää alpakkaa (viides kerä on jo neulottavana) ja kaksi kerää angora-merinovillaa? En minä tiedä.

Petroolin värisistä (jälleen kerran huonoista kuvausvaloista johtuen kerrottakoot että ne kuva-alan ensimmäiset kerät) tulee isona Fifi. Meikäläiselle. Joulun jälkeen.
Angora-merinovillalangoista tulee isälle joululahjaksi pipo.
Lopuista alpakoista tulee äidille joululahjaksi pipo.

***

Teimme vuosi sitten remontin. Remontti sisälsi uuden keittiön, uuden lattian keittiöön, olohuoneeseen ja eteiseen sekä uudet maalit seinille olkkarissa. Eilen laitoimme isäni kanssa lattialistat paikoilleen. Mikä niissä lattialistoissa etteivät ne koskaan tule tehdyiksi samaan aikaan kuin muu remontti? Kaikki ovat kuulleet varmasti perheistä, jotka asuvat lattialistoitta kahdeksatta tai kahdettakymmenettä vuotta. Mutta jösses että tuollaiset puurimat osaavatkin antaa näköä. Ihan kuin piste iin päälle! Tai lattialista remontin päälle!
Selkä tuli mukavan kipeäksi eilisestä konttaamisesta. Omituista, vaikka olen mielestäni monen kuukauden ajan venytellyt ahkeraan. Ehkä kuuden tunnin konttaaminen on kuitenkin vain liikaa. Eilinen juoksulenkki auttoi ja selkä tuntui vetreytyneen jo, mutta aamulla se oli taas jumissa. Selällä on tasan 12 tuntia aikaa normalisoitua, sillä ensi yönnä on taas mentävä töihin ja lastattava auto täyteen ja se ei onnistu jäykällä selällä.

Alueemme taidetoimikunta on jälleen jakanut kohde- ja työsketelyapurahoja, ja jälleen kerran joukossa on paljon tuttuja nimiä. Pitää muistaa onnitella!