Koko tämä vuosi on mennyt verkkaisesti neulerintamalla. Olen kolme viikkoa tehnyt töitä tiiviisti, ja se näkyy kyllä kaikessa. Normaalisti työlistani menee vastaavanlaisesti: 3-4 yönä viikossa töitä, loput vapaata. Nyt työrupeama on jo toista vuotta (heh) 5 yötä töissä ja 1 vapaa, joka vuorostaan ajaa siihen, että jaksan näinä työpäivinä olla vapaa-ajallani 6-7 tuntia hereillä. Ei siinä hirveesti kerkeä neulomaan, saatika juoksemaan, tekemään kotitöitä, käymään kirjastossa, löytämään uusia urheiluliivejä tahi olemaan sosiaalinen.
Ensi yö on tämän viikon ainoa vapaa. Aamulla töistä tullessani ajattelin nukkuvani tänään ruhtinaallisesti pitkälle iltapäivään, sillä tämän hetkisestä univajeesta riittää kyllä poisnukuttavavaksi. Ruuvasin herätyskellon soimaan kaksi tuntia myöhempään kuin normaalisti ja tyytyväisenä kävin nukkumaan. Puhelin soi kerran ja ovikello kahdesti.

***

Huolimatta siitä, että olen röyhkeän sinnikkäästi pitänyt lainakameraa lainassa jo pitkään, tai ehkä juuri siksi, joudun palauttamaan sen omistajilleen. Joten tämä on ainaoikean kuvallinen postaus pitkään aikaan.

27652.jpg
Carmen-lankaa (50% villaa, 50% akryylia), jossa värinsävy on mielestäni todella kaunis. Ei mitään tietoa mitä näistä neuloisin. Tai virkkaisin.

27653.jpg
Ainaoikein Fifi Garnstudion alpakasta. Puikot 3,5. Toinen kerä menossa.

27654.jpg
Pitkän linjan projekti. Pitkä neuletakki, joka on kertaalleen neulottu ja purettu ja jälleen melko pitkälle neulottu. Tämän piti olla valmis syksyllä, kaksi vuotta sitten. Novita Wool, kaksinkertaisena. Puikot 4.