Kävimme sunnuntaina elokuvissa piiit-kääästä, pitkästä aikaa. Uusi Bond-leffa oli todella katsomisen arvoinen, suosittelen. Kun hehkutin elokuvaa, että se on parempi kuin moni edellinen, kysyi ystäväni  oliko siinä kenties sitten enemmän ihmissuhteita.  Ihmissuhteita??!!!? Argh.

Tiistaina kävimme sohvakatselmuksessa, sillä sellainen mahtuisi olohuoneeseen. Lattiaan on nyt maalarinteipillä merkitty Sen Sohvan mitat, vain ostopäätös puuttuu.

Sain uuden luokan opetettavaksi. Opiston opo ilmoitti tammikuun tuntini, eikä ilmeisesti tiennyt/muistanut yötöitäni, joten tuleva vuosi alkaa käsittämättömällä määrällä töitä. Sen lisäksi olisi aloitettava itsekin opiskelu. Ihminen pärjää kuulemma ainoastaan kaksi vuorokautta ilman unta, mutta jospa yrittäisin todistaa tämän vääräksi.

Yötyön elimistöön vaikuttavat tekijät- listani kasvoi yhdellä. Leposyke ja verenpaine on omakohtaisesti jo todettu, mutta valvottu yö näyttää vaikuttavan myös tasapainoaistiin. Asanoissa sen totesin, kun normaalista poiketen en millään tahtonut pysyä pystyssä.

Meillä on myös viimeinkin Macin kanssa pelittävä tulostin.

Viikon aikana olen ehtinyt neulomaan 5cm sukanvartta.