Pistäkää paremmaksi.

Meidän kahden (2) hengen taloudessamme on tästä lähtien viisi (5) työntekijää ja kaksi (2) opiskelijaa. Minulla neljä roolia ja Miähellä kolme.

Opiskellessa odottelin sitä Suurta Liikeideaa, joka kolahtaisi kohdalleni. Se, joka tekisi minut onnelliseksi mielenkiintoisuudellaan ja haastellisuudellaan, työllistäisi minut (ja vaikka pari muutakin), menisi kuumille kiville asiakkaiden keskuudessa ja joka vain kasvaisi ja kasvaisi.
Ei sitä ideaa tullut.
Joten täytyy opiskella lisää. Olen intoa täynnä, vaikka ihmettelenkin mistä löydän panokselleni aikaa. Kaikkea mielenkiintoista tietoa tarjolla, luennoitsijoita muodin maailmasta, graafista suunnittelua, omaa tuotekehitystä, verkostoitumista, agentuureja, valokuvaamista yms.yms. Kesällä olen pahimmassakin tapauksessa rutkasti viisaampi ja ehkä askeleen lähempänä omaa yritystä. Parhaimmassa tapauksessa olen suuntaamassa oman malliston kera ulkomaille.
Tällä hetkellä kelpaisi Pieni Liikeideakin.

341966.jpg
Kalenteri on merkintöjä täynnä jo pitkälle; kolmet messut ja muut härdellit läpikäytävänä. Muistiinpanokirja jää toivottavasti liian pieneksi jo alkumetreillä.