Joko siitä on taas vuosi? Siis kun minä ja ainaoikea viimeksi vanhettiin? Että aika meni nopeasti tälläkin kertaa.

Kolmenkympin kriisiä ei vuosi sitten ilmaantunut, eikä sitä ole näkynyt tälläkään kertaa. Ja johan se olisi myöhässäkin, kun neljäänkymppiin on enää yhdeksän vuotta. Että siinä mielessä vuodet näyttävät, toistaiseksi, soljuvan leppoisasti.

Ainaoikea vuorostaan on nykyään kaikkea paitsi neuleblogi, jonka aikoinaan perustin varsinaisen (ja nyt jo lopetetun) blogin tilalle. Silloin neulomuksia riitti hät'hätää sen verran jotta niistä sai blogattavaa. Mikäli kirjoittaisin edelleen vain neuleista olisin päivittänyt tämän talven aikana ehkä kaksi kertaa. Elämään vain mahtuu niin paljon muuta tällä hetkellä. Työtä lähinnä ja sitäkin liikaa, mutta yritys on vähentää.
Joskus istuin kaikki illat tv:n ääressä ja neuloin neulomistani, joskus jopa pitkälle yöhön saadakseni puikot tyhjiksi. Nykyisin vapaaehtoinen valvominen ei ole millään tavalla hohdokasta, vaan pitkät yöunet ovat arvostuslistallani hyvin korkealla. Ja koska tässä ei enää nuorennuta on maallisesta majastakin yritettävä pitää huolta. Niinpä lenkkeily, kuntosali ja jooga menevät nykyisin neulomisen edelle. Hyvä olo niistäkin tulee, ja kivut pysyvät loitommalla. Takapuoli on pienentynyt, notkeus lisääntynyt, hartiat suoristuneet ja mieli rauhallisempi. Neulominenkin on mukavaa, mutta nykyään vähemmän on niin paljon enemmän.

417481.jpg
Ei suklaakakkua vaan tarjolla on auringonkukkia, olkaa hyvä.