Pyykkirumbamme alkoi sujumaan jouhevammin muutettuamme nykyiseen kotiimme. Koska kumpaisellakin on oma työhuone, ja sen myötä omat pyykkikasat haluamassaan kohtaa omaa valtakuntaa ja siten hoitelemme omat pyykkimme (plus yhteinen pyykki, jonka rumbaan pääasiassa minä). Miäs on sitä mieltä että myös musta on väri, ja täten kaikki on värillistä pyykkiä. Minä yritän lajitella omat pyykkini valkoisiin, värillisiin, mustiin ja punaisiin.

Vielä vuosi tai muutama sitten mustaan koneelliseen mahtui kumpaisenkin vaatteita. Valkoisia kertyi omasta pyykistä jo koneellinen tai kaksi. Eilen huomasin, etteivät kaikki omat mustat pyykkini mahdu kerralla pesukoneeseen. Kuinka tässä näin on käynyt? Enhän mielestäni edes lukeudu suureksi mustan ystäväksi, joten miksi suurin osa pyykistä on nykyään mustaa tai muuten vain tummaa? Ja jotta valkoisen t-paidan ja ne muutamat hassut pikkarit saa pestyä, pitää riipiä tyynyliinat pesukoneen täytteeksi. Kuka sitä nyt vajaita koneellisia pesisi.

Aamulla etsin jotain googlen kuvahaussa, kun silmiin pisti surkea turistikuva. Jotenkin tuttu. Niin, minähän sen olin kuvannut. Järkyttävää törmätä itseensä.