Lomaa on jäljellä enää yksi viikko. Minulla ei ollut sen suurempia suunnitelmia loman suhteen, mitä nyt käydä mökillä ainakin kerran, pestä matot, työskennellä työhuoneella, mopoilla ja nähdä ystäviä.

Mökillä on toistaiseksi käymättä, matot pesemättä, työhuone pölyttyy, mutta olen sentään mopoillut ja tavannut ystäviä. Olen saunonut ja kikattanut ystävän kanssa, moottoripyöräillyt etsimään aarretta ja kuvaamaan lampaita uusimpien ystävien kera, moottoripyöräillyt bestikseni kanssa, moottoripyöräillyt itseni kanssa, kahvitellut vanhan kaveriköörin kanssa, lirkutellut ystävän tyttären kanssa ja jälleen moottoripyöräillyt. Niin ja olen ollut kantamassa uutta keittiötämme olohuoneen nurkkaan. Enää tarvitsisi purkaa vanhaa ja asentaa uusi tilalle. Helppoa.

Noviisina moottoripyöräilijänä ajatus sateessa ajamisesta ei kiehdo. Vaikka kunnon sateessa on tullut jo kertaalleen ajettua. Ja tänään taas, kun saavuimme kaverin kanssa naapurikaupungista shoppailemasta. Kaatosateessa lähimmälle huoltoasemalle juomaan kuumaa kaakaota. Onneksi sateet olivat lyhyitä, nahkatakin sai kuivaksi ajamalla.
Myöhemmin kävin kokeilemassa uusia nappikuulokkeita, jotka ostin vartavasten mopoilua varten.  Toimivat hyvin,  painavat ainoastaan hieman  korvanlehtiä. Tuuli oli yltynyt puuskittaiseksi sillä välin, ja ajelin rekkaliikenteen parissa rystyset valkoisina kun tuuli tuntui tempovan milloin mistäkin suunnasta. Ajoin suunnittelemani lenkin, totesin että kait sitä on tuulessakin opittava ajamaan ja suuntasin jälleen naapurikaupunkiin.
Tämän päivän saldo: 240km ajoharjoittelua vaihtelevissa olosuhteissa, muutamat kahvit ystävien kanssa, saunomisesta haaveilua ja iso pullo siideriä. Voisi sitä huonomminkin olla...

775846.jpg
Jottei neuleet täysin unohtuisi täytyy juosta täysissä ajovarusteissa ja kamera kädessä lampaitten perässä.