Remontti etenee hyvää vauhtia. Tarvitsee vain hankkia tarvikkeita ja todeta iltaisin että taas on edetty aimo harppauksin. Kissa remontteeraa joka päivä remonttimiehen seurana. Välitilalaatat on hankittu...itseasiassa ne ovat seinällä jo. Lattian kanssa on sama ongelma kun edellisessä keittiöremontissa: ei tahdo löytyä sopivan väristä.

Sunnuntaina seisoskelin keittiössä ja katselin ikkunasta ulos syöden samalla eineshampparia. Kissa istui ikkunalaudalla ja yritti kuumeisesti pölliä murkinani. Samaisena päivänä kissa onnistui ryöväämään kalkkunavoileipäni. Taas. Kävimme myöhemmin taistoa toisesta hampurilaisesta.
Se kolistelee öisin mielenosoituksellisesti tyhjää ruokakuppiaan kun ihmiset ovat nukkumassa.

Tänään Miäs viestitti aamupäivällä että kissa oli jotenkin päässyt jääkaapin päälle, purrut rikki raksupussin ja oli puoliksi pussissa ruokailemassa kun se tuli bongatuksi.
Jostain syystä kissa ei sulata sitä, että minäkin ruokailen. Koska seisaalleen syöminen on todettu turvallisimmaksi tavaksi, ruokailin tänään mikropitsan oveen nojaten. Samalla kun kissa naukui surkeasti ja yritti kiivetä farkkuhamettani pitkin apajille.

Muuta todettua: kun ulkona on kymmenen astetta pakkasta, olet juuri riisunut päällystakin ja päälläsi on villapaita, ei kannata ensitöikseen silittää kissaa.

1195720.jpg
'Mitä? Minäkö?!!'