Dänks, Marjut!

1)Opiskelet tekstiilialaa. Mitä sinusta tulee isona? (Yrittäjä, opettaja, jotain ihan muuta?)
Valmistun tekstiilialan artenomiksi, siitä mikä minusta tulee isona ei ole tietoa:-D. Eikun oikeesti; yrittäjyyttä olen miettinyt, koska se on niitä harvoja tapoja työllistyä tällä alalla. Liikeidea kuitenkin puuttuu. Opettajanakin voisin toimia, osan aikaa. Minulla on myös kokemusta käsityöneuvojan työstä (muuallakin kuin omassa kaveripiirissä). Aika näyttää.

2) Mikä inspiroi sinua aloittamaan neulebloggaamisen?
Jaa. Kun tietäis, tai muistais. Sinun neuleblogiasi olen seurannut jo pitkään (niiltä ajoilta kun kävin Kapiokirstussa), ja pinserissä huomasin  neuleblogien lisääntyvän räjähtävää vauhtia. Suurin osa niistä vaikutti kiinnostavilta, ja päätin neulovana ihmisenä kokeilla neulebolggausta.

3) Seuraan muiden esimerkkiä: paljonko omistat lankaa tällä hetkellä?
En tiedä. Ja olen tyytyväinen siitä, etten tiedä. Häviän kuitenkin monelle hardcore-neulojalle. Olen pyrkinyt rajoittamaan lankojen hamstrausta rajusti, ja ostankin niitä vain jos minulla on todella aikomus neuloa ne joksikin tietyksi neulomukseksi vuoden aikana. Tai parin vuoden. -
-Vaatehuoneestamme(vaatehuoneestani) on lankojen peitossa noin...noh, liikaa. Käsilaukuille on liian vähän tilaa. Ja vaatteille.
-Häkkivarastossa on vähän lankoja, ja paljon matonkuteita.
-Vanhempieni luona, entisessä huoneessani, on lankoja, vähän. Ja matonkuteita.
-"Kesämökillämme", miehen kotitalossa, on yksi ullakollinen lankoja, mummon peruja. Niihin en ole uskaltanut edes vilkaista vuoteen.
Langallinen omaisuuteni ei ole suuri (kuten ei muukaan), mutta laajalle levinnyt (se muu omaisuus mahtuu tänne kotiin, lankojen sekaan).

4) Luin blogiasi ja huomioni kiinnitti se, että sanoit sukusi olevan vanhasta Karjalasta. Mistäpäin Karjalaa?
Uudeltakirkolta, kirkonkirjoissa on merkintöjä sukunimestämme 1600-luvun alkupuolelta.

5) Auringonpaisteen kunniaksi ajankohtainen viimeinen kysymys: pitääkö jäätelö syödä hitaasti vai nopeasti - ja mitä jäätelöä sen pitää olla?
Jäätelö pitää ehdottomasti syödä hitaasti, ainakin niin hitaasti kuin sää sen sallii. Pahinta on syödä jäätelö samalla kun ajaa autoa; nautinto menee hukkaan ja tuulilasi on jäätelössä(paitsi jos on automaattivaihteinen menopeli). Irtojäätelöissä kestosuosikkejani on rommirusina, Polka ja suklaa. Puikoista Kingis, ehdottomasti se tavallinen. Pehmiksetkin on jees, varsinkin kun kielikorulla saa jäätelön pintaan 'kouruja' aikaiseksi:-D
                                                  --------------------------------
Mahtavaa! Kivaa oli, kiitos! Haluan jakaa tätä riemua omasta meemistä eteenpäin, joten kiinnostuneet jättäkööt täälläkin kommenttilaatikkoon...noh, kommentin, niin kehittelen kysymyksiä heti piakkoin.