Kävin joutessani pläräämässä kirjoja. Seuraavaksi hyllyvälikössä tehtyjä kirja-arvioita:

Stitch 'n Bitch kirja on ulkoasultaan kovin trendikäs, ripauksella retroa (jonka toivoisin jo poistuvan 'muodista'). Nopean pläräyksen perusteella isoja ja selkeitä piirroskuvia siitä kuinka se neulominen oikein tapahtuukaan. Kuvat nipussa kirjan keskivaiheilla.

Sukkasillaan -kirjassa on panostettu valokuviin, kuvat saavat tavallisetkin villasukat näyttämään salonkikelpoisilta. Kovat kannet ovat muuten mukavat, mutta mikäli aikoo neuloa ohjeista tarvitsee joko nuottitelineen tai neljä kättä voidakseen pitää kirjaa auki samalla kun puikottaa sukkaa tulemaan. Kierrekannet ovat mielestäni mm. neulekirjoissa (ja reseptikirjoissa) nii-iin paljon kätevämpiä.

Kumpikaan kirja ei oikeastaan sykäyttänyt meikäläistä. Mukavaahan se on että uusia kirjoja ilmestyy markkinoille. Oma mielipiteeni edellä mainituista kirjoista kuitenkin on etteivät ne oikein tarjoa mitään uutta (olenhan minä sentään ENTJ, niin kova muuttamaan asioita, joten toivoisin samaisesta MBTI-testin lokerosta löytyvän neulekirjailijan, joka katsoisi asiakseen tehdä erilaisen kirjan).