Kultaisen kudinpuikon äänestys on alkanut. Luin eilen ensimmäisen kerran 'kilpailusta', ja jäin miettimään keitä äänestäisin, kuin myös sitä millä sanoilla kutsun kudinpuikkoja. "No vitosen/joku muu koko puikoilla..", "sukkapuikot" ja "nonesellaset neulomiskepakot". Kudinpuikko ei olekaan kuulunut sanavarastooni...
Uusia neuleblogeja on tulvinut lisää, mutta häpeäkseni on myönnettävä että oma suosikkilistani on pysynyt lähes muuttumattomana. Minulla on omat ehdokkaani jo muutamaan kategoriaan, mutta 'paras uusi blogi'-kategorian ehdokkaan valitseminen vaatii kyllä paneutumista.

Jaa-a, millä keinoin meikäläiseen tehdä vaikutus? No monellakin, mutta neuleblogeissa kiinnitän seuraaviin huomiota:
-usein tapahtuvat päivitykset
-helppo lukuinen, ilman omituisen pieniä tai koukeroisia fontteja. Ja ilman puhekieltä.
-Kuvat!Kuvat! on tärkeitä. Se mitä on kuvattu, kuin myös se mitä muuta kuvissa on. Hienot sukat, jotka on kuvattu eteisen peiliä vasten niin, että takana näkyy sotkuinen kenkähylly, näyttävät vähemmän hienoilta. Usein myös se miten on kuvattu vaikuttaa visuaaliseen tulokseen. Hyvä kuvaaja saa keskinkertaiset tuotteet näyttämään kuvassa keskinkertaista paremmilta.
-minuun tekee myös vaikutuksen sillä, mitä muuta kertoo. Toki neuleet on pääasiassa, mutta olen huomannut pitäväni enemmän blogeista, joissa bloggaaja kertoo vähän myös itsestään sekä elämästään lankakorin ulkopuolella.
-blogin ulkoasu

-------------------

Joululahjarintamalla pitää kiirettä, kuten joka halvatun vuosi. Aina elokuussa ajattelen aloittavani tänä vuonna ajoissa. Joulukuussa huomaan, että taas on kiire. Koska tutustuin viime keväänä kirjoneulesukkiin, ovat ne tänä vuonna vahvasti mukana joululahjalistalla. Monen monta kertaa.
562.jpg
Niin, nämä sukat. Jotka on annettu isoäidille syntymäpäivälahjaksi.

Kaulurille olisi käyttöä. Lenkkeillessä kaulaliina on aivan liian paksu, ja käyttämäni jenkkihuivin palanen on jotenkin liian kova, ja huonosti paikallaan pysyvä. Joten puuvillasekoitteinen kauluri tarpeeksi korkealla...no, kaulurilla, olisi tarpeen. Asiaan kerkeän perehtymään tosin vasta joulun jälkeen. Joulunjälkeiseen elämään kuuluu myös talvijuoksulenkkareitten hankkiminen.