Näillä helteillä olen enemmän kuin tyytyväinen siihen, että parvekkeemme on pohjoisen suuntaan. Siellä voi oleskella paistumatta missään vaiheessa vuorokautta. Ja koska kyseessä on katolla oleva parveke, muiden talojen yläpuolella, käväisee tuulenvirekin aina silloin tällöin vilvoittamassa niin meikäläistä kuin parvekekukkiakin. Helteitä seuraavat ukkoset näkyvät myös hyvin, varsinkin kun salamat teutaroivat Saimaan päällä.

Koska asuntomme on ainoastaan lämmin, ei kuuma, on villan neulominenkin onnistunut ilman pahempaa nihkeyttä. Koska puikoilla olevat villasukat ovat melko pitkävartiset, on vatsakumpu ainoa joka joutuu hikoilemaan jäätyään sukanvarren alle.

Nautin vielä kesälomasta, joten olen päässyt aamupäivisin kuntosalille ja lenkille. Nautin lenkkeilystä yksin, mutta eilen jolkottelin aamulenkin tuttavan kanssa. Tarkemmin sanottuna perässä. Toiset ne sitten jaksaa painaa vauhdilla näilläkin helteillä.

Tänään vuorossa on lepopäivä; grillausta porukassa ja saunomista pihamökissä.

Aamulla huomasin jälleen kerran kuinka aja rientää. Sanomalehden Vihityt-albumin kuudesta kuvasta neljässä oli tuttuja naamoja. On se. Hurjaa.

119994.jpg
Kuuma.