Ei puhettakaan pehmeästä laskusta töihin. Tällä viikolla yksi vapaapäivä, ensi viikolla peräti kaksi. Seuraavan kuukauden aikana saan seurailla öitten hämärtymistä enemmän kuin olisi tarpeen. Pienessä firmassa kaikki vaikuttaa kaikkiin, kuten kesäpojan irtisanoutuminen ja pomon sairasloma. Anyway, toissayönä oli niin komea auringonnousu ettei sille varmasti tänä kesänä voittajaa löydy. Viljapellot näyttävät kivoilta ja jäniksenpojat ovat ruipeloita.

Taidekäsityöyhdistys, jonka jäsen olen, kerää jälleen varoja arpajaisilla, joten aloin virkkaamaan hartiahuivia kantaakseni korteni kekoon arpajaisvoittojen suhteen. Jospa saisin sen valmiiksi arpajaisiin mennessä, sikäli mikäli töiltä (ja kuntosalilta ja lenkkeilyltä) kerkeän. Viime vuonna en tainnut pysyä aikataulussa...

Lähipiiriin syntyi taapero, jolla on vaikea ihottuma. Ihoystävälliset neuleet olisivat varmaan mukavat, mutta onko olemassa esim. villa/silkki-lankoja, jotka kestäisivät konepesun? Uskoakseni lapsiperheessä(kään) ei käytetä mielellään vapaahetkiä käsipyykin parissa.