Ostamaani Pampula-lankaan piti käydä ostamassa uudet puikot, sillä puikkokokoelmani loppui 7mm puikkoihin. Koska paikallisesta kangaskaupasta ei löytynyt 12mm puikkoja suorina versioina jouduin ostamaan pyöröpuikot. En ole koskaan suuremmin pitänyt pyöröpuikoilla neulomisesta, ja olenkin turvautunut niihin vain kaulusta tms. neuloessa. Uusilla metrihaloilla neulominen on vaikeaa, ei pelkästään puikkojen paksuuden vuoksi, vaan koska puikkojen välinen nirunaru pakostakin vääntäytyy kiekuralle. Muistan joskus jostain lukeneeni että pyöröpuikot saa suoristettua, en vain muista miten. Olisin kiitollinen, mikäli joku asian tiimoilta sivistäisi.

Seuraavaksi yksi huono syy omistaa Mac: mustesuihkutulostimeemme on ostettu viimeksi uudet värikasetit vuosia sitten ja olemmekin suunnitelleet lasertulostimen ostoa. Miäs pärjäisi pelkällä mustaa tulostavalla ja minä vuorostaan tarvitsen ehdottomasti väritulostimen. Syksyn aikana kodinkoneliikkeet ovat mainostaneet muutamaa edullista värilaseria, ja kun sunnuntain lehdessä taas mainostettiin päätimme ostaa sellaisen, koska on tyhmää maksaa liikaa. Myyjätyttö ei löytänyt vastausta siihen, sopiiko tulostin myös macceihin windows-koneitten lisäksi, mutta päättelimme itse että käyhän se. Eihän sitä nykypäivänä enää voi olla mahdollista etteikö kävisi, ja kannoimme uuden tulostimemme uuden iMaccimme viereen.
Arvatkaas kävikö?

Sunnuntaina hekumoin ajatuksella, että ensi viikonloppu on vapaa -kunnes pomo soitti ja pyysi töihin ensi sunnuntaiksi. Kilttinä tyttönä lupauduin, jälleen, vaihtamaan työvuoroja. Myöhemmin aloin ihmettelemään, että miksi tässä viime aikoina viikonloput ovat soljuneet huomaamatta ohitse. Normaalisti vuorottelen pitäen joka toisen viikonlopun vapaata ja työskennellen joka toisen. Kun nyt aloin pläräämään kalenteria taaksepäin, huomasin viettäneeni vapaan viikonlopun viimeeksi kymmenen viikkoa sitten. Ilmankos.