Helsingin muotimessut, tuo vuosittain kutistuva vaatetapahtuma tavaratalojen sisäänostajille. Siinäpä se.
Kummallisinta oli, että vaikka suomalaiset menestyvät design-vaatemerkit loistivat poissaolollaan jo monettako kertaa (no mikäli kohderyhmä on muuta kuin nämä messukävijät niin miksi vaivautua), niin edes Taik:lla ei ollut osastoa. En ollut viime vuonna muotimessuilla, joten en tiedä kuinka silloin oli, mutta kouluja oli vain muutama. Ja oikeasti, ainahan Taik:lla on ollut suuri ja näyttävä messuosasto. Oo-oomituista...
Kuten aina, mielenkiintoisin anti oli näytöksissä. Nuorisomuodissa printtisukkahousut, harmaa, pinkkiä edelleen, lämmintä oranssia ja leopardikuvioita ballerinoissa.
Syys-talvi 07-08 näytöksessä näkyi paljon trenssimäisiä tikkitakkeja. Lyhyitä istuvia jakkuja kapella vyöllä. Turkissomisteita. Huppuja. Tweediä. Housupukuja. Valkoista, mustaa, punaista ja beigeä. Hameita, joissa on olkaimet.

Toivottavasti muistan ensi talvella tulla tarkastamaan tästä postauksesta kuinka väärässä/oikeassa olinkaan.
---
Forma-messuilla olikin sitten rutkasti kaikkea kiinnostavaa sisustukseen. Mikä onni, että nekin olivat ammattilaismessut eikä tavaraa myyty vähittäismyyntinä. Vältyin konkurssilta.
---
Kotimatkalla vaihdoimme pyynnöstäni kahvipaikkaa ja pääsin Korian ABC:lle lankaostoksille!
366081.jpg
Petroolia Isoveljeä ja Woolia, kerä omituista Cocos'ta sekä mustaa kimallelankaa. Siltä varalta mikäli olisi joskus aikaa aloittaa uusi neuletyö.