Eilen illalla kävimme kävelyllä, terassisiiderillä ja pizzalla. Sitä ennen olin käynyt ajelemassa melkein 90 kilometrin lenkin ja takana oli täydellisesti vietetty lauantai.
Tänään kävin taasen ajelemassa ja Miähen kanssa sovimme lähtevämme myös veneilemään. Palattuani kotiin aloin valmistelemaan veneilyeväitä, työn raskaan raatajan huilatessa työpäivän jälkeen makuuhuoneessa. Otin salaattitarpeet esille,  laitoin veden kiehumaan (haluan omaan salaattiannokseeni pastaa, täyttää paremmin) ja astelin koneelle tarkistamaan päivitettyjä blogeja. Muutaman minuutin kuluttua olin kuulevani veden kiehuvan ja kävelin takaisin keittiöön.

Keittiön ovelle saapuessani muropaketti oli jo ilmiliekeissä ja tuli nuoleskeli keittiön kaappeja ja itse asiassa kaikkea siinä vieressä. Väärä levy, taas.

Entisessä kodissamme oli keraaminen liesi, josta olen sanonut jo kauan, että sellaisen pitäisi kuulua jokaisen perusoikeuksiin. 'Vanhanaikaisen' lieden käyttöön palaaminen on sen jälkeen ollut yhtä tuskaa; levyt likaantuvat helposti ja niiden puhdistaminen on raastavaa, et näe lieden päältä mikä levy on päällä jne. jne. Huonoja selityksiä, mutta minulla ei ole ollut aiemmin mitään hankaluuksia hellan käytössä, ennen kuin nyt tässä kodissa tämän kyseisen laitteen kanssa.

Liesituuletin on melko varmasti mennyttä (tosin ei sitä ikivanhaa olla käytettykään), kaappien aluset ovat ikimustat, lieden tausta on jälleen siivottu (oli jo aikakin), peukalossani on sulanutta muropakettia  ja päätin tällä kertaa syödä salaattini ilman pastaa.

633969.jpg

puihin meni.