Ahkerasti olen neulonut kolmiohuiviani mohairista. Häkkivarastosta löytämälläni kerällä aloitin, ja lanka loppui yllättäen nopeasti. Huivi lienee vain niin leveä (275s) mikä saa näyttämään siltä ettei työ ole edennyt yhtään...Tänä aamuna kaivoin vaatehuoneen laatikosta sen toisen Kid Mohairin, joka -yllätys, yllätys- olikin muuttunut Sonja- nimiseksi langaksi!! Joten vastoin käsityksiäni minulla on ollut vain ja ainoastaan yksi kerä pinkkiä Kid Mohairia ja kerä melkein pinkkiä Sonjaa, joka tosin on kaksi puikkokokoa paksumpaa kuin edellä mainittu.
Kaupasta löysin peräti yhden kerän Kid Mohairia, aivan liian ällöä hentoa vaaleanpunaista. Kätköistä löytyy valkoista Kid Mohairia, joista kyllä suunnittelin tekeväni aivan muuta kuin huivinjatketta. Vaihtoehtoina on nyt pinkki-melkein pinkki-ällöpinkki- huivi, tai pinkki-ällöpinkki-valkoinen- huivi. Miksi näistä ei-niin-tärkeistä-välitöistä tulee a_i_n_a niin pirun monimutkaisia??

Silloin kun ainaoikeassa pyörähti laskuri sadannen kerran oli tarkoitukseni onnitella sadatta kävijää, ja itseäni lukuisista lukijoista :-D, mutta tapani mukaan unohdin. Piakkoin täällä rikkoutuu luku tuhat, joten haluan onnitella jo etukäteen tuota kävijää. Onnistukoon neuleesi aina ja pysyköön lankakeräsi järjestyksessä.

729.jpg
Kuin kaksi marjaa??Kid Mohair ja Sonja Novita, serkukset.