Tekisi mieli sanoa oppilaille, että numero nousee sitä mukaa mitä lähempänä eturiviä istutaan. Takarivin tietokoneet kun ovat lähes poikkeuksetta aina täynnä, kun luokan edessä vuorostaan olen ainoastaan minä. Onneksi kaikki ovat olleet kiinnostuneita opettamastani aiheesta, ainakaan selkeää välinpitämättömyyttä en ole havainnut. Joskus mietin menemmekö uusiin asioihin liian nopeasti, mutta toisaalta; vain tekemällä ja harjoittelemalla oppii. Usein kertaamme asioita, sillä antamani monisteet häviävät jotenkin mystisesti oppilailta

Kurssilla olen oppilaana itse ja viikonloppuna opettelimme ohjelmaa, johon en ole suuremmin koskenut, koska se on mielestäni suunnattu enemmän vaatetussuunnittelijoille kuin tekstiilisuunnittelijoille. Niin, CorelDraw -ohjelma, jota ei taida omenakoneisiin löytyä.

Olen aivan haltioissani uudesta ohjelmasta. Vaikkakin vasen käsi pitäisi teipata pöydän jalkaan kiinni, koska se väistämättä lähtee hakemaan näppäinkäskyjä, jotka eivät tässä ohjelmassa toimi. Mutta! Miksi en saa t-paitaan täyttökuvioita tänään, kun se lauantaina onnistui?! Missä järjestyksessä se piti piirtää? Onko kukaan nähnyt monisteitani?

378065.jpg

viikonloppuna piirretty superstyle t-paita