Luulen, etten tänä talvena ole neulonut muuta kuin sukkia. Siltä ainakin tuntuu, ainakin neuloessa, koska ohje saa levätä melkein kaiken aikaa katseen ulottumattomissa sillä osaan mallikuvion jo ulkoa. Ehkä olisi uusien haasteiden aika?

Muttakun...olisi mukavaa saada keränloppuja ja muita jämiä pois nurkista. Koska ne eivät joka tapauksessa riitä mihinkään suurempaan, jos pienempääkään, mutta vievät kuitenkin kohtuuttoman paljon tilaa kaikelta muulta. Ja koska olen nykyään äärimmäisen mielikuvitukseton, yritän saada lankojani loppumaan sukkia neulomalla. Jokseenkin turhaa, sillä eivät ne niin lopu. Tuli taas todettua.

41105.jpg
Nalle-lankojen jämiä, joista on vielä jämät jäljellä. Huoh.

Törmäsin jokin aika sitten Lacey -nimiseen hörselöön, ja tuo on kummitellut siitä lähtien mielessäni. Mutta koska Lacey on lontoonkielinen, ja minä suomen, niin epäröin hieman sitä kuinka kommunikointi keskenämme sujuisi. Ehkä harkitsen vielä, sillä pidän neulomisesta, joka on mutkatonta ja aivotonta.

---

Vuorokaudenajalla on ihme merkitys asioissa. Neulominen sujuu melkin mihin aikaan tahansa, paitsi aamuisin se ei nykyisin enää kannata, sillä siinä vain nukahtaa uudelleen. Ruokakauppaan ei kannata mennä iltapäivästä, jollei ole varoissaan. Vaatekauppoja kannattaa välttää iltapäivisin, varsinkin jos sattuu olemaan perjantai.
Juokseminen on mukavaa myöhään iltapäivästä tai illalla. Joten en enää toiste kokeile sitä heti herättyäni, never.