Myönnän, moni oivallisesti muotoiltu tuote saa minussa pienen kateuden tunteen ilmoille. Varsinkin, mitä yksinkertaisemmasta oivalluksesta on kyse. Hyvin oivalletut, ja varsinkin huumorintajuiset, tuotteet ja ideat saavat kuitenkin ennen kaikkea hyvälle tuulelle.

Koska juon nykyään runsaasti teetä, olisi minulle käyttöä näille Droog Design'n sokeripaloille, ihan vain huvin vuoksi. Tarvetta olisi myös näille tohveleille.

Freitag-laukkujen idea on mielestäni edelleen loistava. Ja ainakin oma veskani on loistava käytössä, säällä kuin säällä.

Kierrätys on pop jo monetta vuotta, ja vaikka kierrätetty materiaali väistämättä päätyy jossain vaiheessa jätteeksi, ovat Seccon tuotteet hauskoja ja saavat hyvälle tuulelle. Auton sisärenkaasta tehty rintakoru sopisi oikein mainiosti meikäläisenkin rintapieluksiin.

Vanhojen neuleiden viipaloinnistakin on tehty opus: Do Redo-Kuinka villapaita paloitellaan -kirjassa on esitelty tapoja kuinka kierrättää vanhoja neuleita. Tekniikat eivät niinkään meikäläistä houkuttele, mutta kuvat ovat sitäkin herkullisempia.