Tissit ja hamsterit kilvoittelevat blogilistalla. Hupaisaa seurata suhtautumista neuleblogien suureen määrään koko listalla, ja varsinkin topsatasessa. Mielestäni suhtautuminen on vain hämmentynyttä, en ole törmännyt yhteenkään jota neulojat Todella Ärsyttävät. Tunnetusti en osaa lukea rivien välistä, mutta siitäkin huolimatta. Omalla suosikki-listallani on enemmän muita kuin neuleblogeja, joten kohdallani väite että kuvaukset 'neule', 'hamsteri' ja 'lanka' saisivat automaattisesti tilaamaan ei pidä paikkaansa. Ei ainaoikeakaan ole enää niin paljon neuleblogi kuin oli alunperin tarkoitus.

---

Iltapäivän vietin liian kuumassa neuletakissa sivistyneesti seurustellen. Suomen Kulttuurirahaston alainen maakunta rahastomme jakoi jälleen apurahoja tieteelle ja taiteelle. Maamme hyvä taloudellinen tilanne mahdollistaa sen, että apurahoja jaettiin nyt enemmän kuin vuosi sitten. Kuten avauspuheessa sanottiin, kulttuurin olisi kuuluttava jokaisen ikäryhmän piiriin. Nuorimman ja vanhimman hakijan ikäero olikin 71 vuotta; nuori ala-asteikäinen poika, joka mitä ilmeisimmin haluaa seurata valokuvaajaisänsä jalanjälkiä, sai raikuvimmat ablodit hakiessaan apurahan kameratarvikkeiden hankintaan.
Tutkimustöihin, nuorison hyväksi, näyttelykuluihin, taiteelliseen työskentelyyn jne.jne. Yhteensä yli 300 000 euroa.
Yhdessä puheenjohtajan kanssa kävin vastaanottamassa apurahan yhdistyksellemme. Mikäli asiat menisivät, kuten toivoisin niiden menevän, olisin ensi vuonna vastaanottamassa oman apurahan.